desember 2009

Hva du ikke visste om Tiril : Del 1

Jeg nynner på denne så ofte jeg kan :

Jeg kan se disse filmene igjen og igjen, igjen og igjen:

klokere?

Stun gun

Bare måtte vise denne:

 
Taser gun som ser ut som en mobiltelefon OG med lommelykt! Var nesten på vei til å bestille en, helt til min (til tider altfor fornuftige) andre halvdel sa at det rett og slett blir innførsel av ulovlig våpen, noe som fort kan bli litt kinkig. Anyone up for some excitement? Jeg betaler ikke bra, men jeg blir glad.

(Såså mamma, ikke rynk sånn på nesa. Se, den er jo rosa!)
Herifra: Klikk klikkI tried to live alone, but lonely is so lonely you know

 I'm paradise
You are a little soul, carrying a corpse.

Dette er det kroppen med navn Tiril har gjort i det siste:

Sett min minste søster utkledd som tigergutt på danseoppvisning :


Kledd på meg:

Spist kjøttboller på Ikea. .
. . .med verdens beste Eivind. . .
Der kjøpte jeg verdens fineste seng:

Så ble det Santa Lucia, og Anna ville ha alle søstrene med seg for å se på, her med mamma Elisabeth:
 

Samme helg dro Kira, Cecilie og meg på fest. . .
 . . .hos Lars (som prøver hardt å ikke se beruset ut. HARDT) :Ellers har det gått i alkohol og kino, for å feire at mitt første semester på høgskolen er overstått og bestått. Hvem hadde trodd, huh? By the way, Avatar, Luftslottet som sprengtes og Twilight var alle verdt pengene. Nå er jeg hos mor og later som om jeg vanner plantene, mens jeg i virkeligheten hamstrer sminke. Det er jo snart julaften, og jeg skal ha på kjole (!). Jeg øvde her om dagen, men da kom jeg meg så vidt ut døra. Helt til bilen for å hente drikkevarer faktisk, noe som også kan ha med at jeg ikke kom meg lenger. Hm. Kos dere i jula da, forresten! Jeg for min del har innpakkinga igjen, men det skal vel gå det også :D

Long time, no writings on the wall.

Siste facebook innlegg:
  • Cecilie, jeg ringte faktisk. Jeg leiter etter viljestyrken min, skjønner du. Problemet er at jeg finner den ikke, og akkurat nå leiter jeg i et vinglass!


Siste sang jeg hørte på:

  • Skambankt - Skambankt!

Siste farmor sa før jeg gikk:

  • Nå må du ikke bli banket opp på veien hjem! Hadet! (Helt alvorlig og med bekymring i stemmen altså! Enten har Eik blitt et farlig farlig sted, eller så glemte hun hva hun egentlig skulle si.

Siste jeg så på kino:

  • Avatar. Finefine filmen som jeg kunne giftet meg med, og antageligvis blitt miljøterrorist for. Men, nå er ikke dette første gangen jeg har nevnt disse tingene, så det går vel over denne gangen også.

Hvem savner jeg mest nå:

  • Julia og Frida! Like mye faktisk, men det er vel egentlig en lov om at det er sånn det skal være når det gjelder tvillinger. Haha, dævva her om dagen når Julia hadde sagt til en kamerat at hun også hadde en lillesøster. Ah, good times. Oh, og ja, de er i syden.

Når ble jeg sist sint:

  • I går, når jeg så at Julia hadde slettet bloggen sin. Eller. . . jeg ble ikke så sint. Bare veldig VELDIG skuffet.


Sånn :D
Sykehjem nå fortiden. . .


hits