mai 2009

I can catch happiness

Soundtrack: [ Broken social scene - Anthems for a seventeen year old girl] diverse 056


You're currently going through a difficult transition period called "Life." part III

Denne uken har vært skikkelig kosestressende. Tirsdag var det norsk og historie, og heldige som de i historieklassen er så har jeg fri i mellom timene. Da var det bare å dra hjem til feriehuset på Husvik for å lage muffins. Prinsesse og Ole Brumm muffins to be exact. Nå er jo Ole tross alt litt feminin av seg, så jeg synes det passet bra sammen jeg. Ikke bare det, men skryt fikk jeg også! Haha, det er hendig med sånn Disney muffins på 1-2-3.

diverse 113På torsdag hadde jeg fult opp med søstre, hvor jeg først dro til pappa. Jeg tok med glyserol for å lage store mengder med fantastiske såpebobler, for minsta på 3 år søler de ut hver gang tryner. Det var topp stemning med husking, bobler og treklatring, og jommen fikk vi med oss den hormonelle tenåringsøstra vår også. Anna  (i film nummer 1)ble selvfølgelig litt lei den her masete søstra si, og rett som det var sa hun "dumming". Jeg kunne nesten ikke tro det, så jeg spurte hva hun sa. "Honning" sa hun mens hun så litt forlegent ned i gulvet. Jeg trodde jeg skulle dø av magekramper.

 
Senere på kvelden dro jeg til mor, hvor mine to søstre på 17 år holder til. De er de mest edruelige tenåringene jeg kjenner, og jeg er kry helt ned til tærna. Det betyr jo selvfølgelig ikke at de ikke drar på fest, og etter at de ble avlyst en etter en på grunn av politiet så endte de opp i Melsomvik, men meg i hælene. Jeg husker når jeg var på den alderen . . .eller egentlig ikke for jeg drakk mye. Og hadde en kjæreste som var 7 (?) år eldre enn meg. . .sykt. Ja, uansett da, så har jeg vel glemt det meste av det og det er like greit. Men det jeg husker er at det var veldig moro frem til jeg litt utpå natta sa at jeg ville hjem. Hvem hadde visst at det kom til å gjenta seg i år, bare i edru form? Er vi feeeeerdig snart nå?? kom det fra meg med 10 minutters mellomrom fra 00.30 ca. Da hadde vi vært der i en time og jeg hadde blitt skjekka opp av halparten av fjortissene, fått rykte på meg for å være hun på 23 og ett halvt og at jeg var kompitabel til å slå om noen tok på meg. Sant, sant og sant. Ellers så var det moro å se folk tryne mye og hardt i virkeligheten og ikke bare på America's funniest videos og det var fint å vite at søstrene var trygge. Det er noe med det altså. Når jeg får barn senere er jeg redd jeg kommer til å være superoverbeskyttende! Jaja, de får 4 tanter som kan si at de vet hvordan det er, i smug.

diverse 128

diverse 106

diverse 079


Jah, hva kan man si . . . .

Pølsefest, del 2

Tenk at jeg hadde glemt å legge ut Tropo videoen! Dette er den videoen som nettopp fikk meg i superhumør etter å skrivd altfor mange sider på nynorsk. Apropo, tenk at ikke Sverige har ny-svensk! Svarte altså, det synes jeg motbeviser at det er de som er dumme. "Heihei, la oss lage to forskjellige skriftspråk. Vi lager det ene slik at det oppfattes som fremmedord i forhold til riksmålet." Ja, sånn ble det nynorsk. Det er jeg sikker på. Mens svenskene bare "jeje, så er vi i union med nordbaggarna. Nesj, Jag vill inte tala norsk! Nej, vi gir nu bort Norje igjen" Smartasses.hits