april 2010

Krampetrekninger.

Jeg vurderte her om dagen å få meg gullfisker, men husket at jeg syntes det var like kjipt å spyle de ned i do hver gang. Det er bare mange ganger foreldre gidder å bli med på begravelser ute. For ikke å glemme, det er bare mange ganger man gidder å støte på Bolla Piggsvin, Espen Dansemus, Pip the Bird etc. når man skal finne et sted å grave nytt hull. Jeg vurderte også å begynne i det små, med en liten plante. Det var da jeg husket at jeg hadde tatt livet av samme pengetre fire ganger, og når jeg sa det til farmor så fikk jeg et nytt og større et. Tror hun først skjønte meningen med det jeg sa når jeg kom hjem, for da ville hun gjerne ha noen avleggere. Er jo kjekt å ha et minne av noe som bare har en begrenset  levetid. I dag mens jeg tok oppvaska lurte jeg på om jeg skulle støvsuge også, men så kom jeg på at streken går ved å ta livet av hybelkaniner.


NOS: Norsk student organisasjon.

Det har vært en staselig dag, merker nesten ikke at jeg har vært 2 timer på tog og 13 timer i møte. Nesten. Jeg har stemt på mye rart, og jeg vet med sikkerhet at jeg har hatt armen i været minst 97 ganger. Jeg har konsumert minst 12 kopper kaffe siden morgenstart 06.05. To av koppene ble borte før togavgang 06.57, så soving på toget var uaktuelt. Etter diverse sukkersjokk (hadde jo endelig blitt avvent), som en konsekvens av at nabohøgskolen på bordet vårt hadde pakket med seg 14 (!) kilo med smågodt. Om du tipper Høgskolen i Østfold nå så har du en fantastisk logisk sans! ikke bare det, de hadde nemlig med en BØTTE å ha det i.

I pausene var det tid for apati, noe som også betyr tid for å dømme folk etter hva slags sko de har på seg. En helt vanlig aktivitet altså. Converse er et pluss, men det hadde nesten alle, så det ble lite dømming i dag, bortsett fra at Converse snart ikke er så kult mer. Om jeg ser noen med dèt og onepice kaster jeg mine, jeg lover. Nei, nå er det kvelden! Møter fra klokka 09.00 til 23.00 i morgen, og du kan se det her : Streamingstreaming! Du kan sa jeg, du MÅ ikke. Jeg sitter i alle fall nederst i venstre hjøre.


Whoopwhoop!

*The Superman soundtrack*

Da har jeg pakket sminke, penklær, pensko, meg selv, litt for mye klær, noe å lese på, sjokoladen min og lommeboka. Oppvasken er tatt, og jeg er mer eller mindre klar for avreise, skal bare utsette søvnen i de vante 2 timene før jeg skal opp kl 06.00. Taxi er bestillt (ja, for se meg traske nedover til togstasjonen 06.15. Skulle tatt seg ut. ) og jeg har fått A på navigasjonsprøven som jeg krisemaksimerte. Tror nok det hjalp å stirre på skoa mine, noe jeg brukte dagens første timer til. Nå har jeg bare morse igjen, men jeg lurer på om den som har laget oppgaven morse-stammer. Går det? Det henger i alle fall ikke på greip. Hva er "demortek" for eksempel. ..-. ---. -.- -.-. | -.. .- -- -.  .-. .. --. .... -| Så det så. Jeg tar nok ikke med meg pc'n, men dere overlever vel frem til søndag? Herregud, who am I kidding, selvfølgelig kommer jeg til å drasse den med. Det jeg mener er at jeg ikke kommer til å ha tid til å bruke den. Det har jeg garantert ikke vondt av. Jeg har også bakt knekkebrød før den store avreisen, så jeg har noe å knaske på når jeg ikke spiser sjokolade. Jeg tror jeg merker en vitaminmangel sykdom komme snikenes egentlig.


I'm out.

Krisemaksimering.

Akkurat nå hører jeg JR inne i hodet mitt, som sier "Nå krisemaksimerer du", hvorav det faste svaret er "Det er jo fordi det er maks krise!"

Altså, krise nummer en. Jeg trodde jeg hadde frem til lørdag 24.04 (ja, jeg vet at det er den som kommer nå . . .) med å ta ferdig studiekravsprøvene mine på nettet, og jeg har tatt det helt med ro, med tanke på at man har god tid til å forbrede seg på en uke. Helt til jeg fant ut at hun ene ikke kunne delta på stiftelsesmøtet til helga. Føkk. Jeg skulle egentlig bare være der på søndag, men nå viser det seg at på torsdag klokken 07.00 tar jeg toget til Åslåw (Oslo, mamma. Oslo.) for så å bli der til søndag ettermiddag. Kan du ikke bare jobbe litt i pausene, tenker kanskje du. Det tenkte nemlig jeg også, noe jeg fikk vite var førstegangsreisende feil nummer 1. Det er nemlig ikke satt av tid til frokost engang. Hotellet må lage frokostpakker for at vi skal få i oss noe mat i løpet av dagen. Alt er satt opp tight, tight, tight, og på "typiske spørsmål/svar" kolonnen på reisearket står det blandt annet:

Q: "Rekker jeg en tur bort på butikken?"
A: "Sannsynligvis ikke, men buttikkene er åpent [fra da til da]. 7/11 er åpent på søndager."

A: "Kaffemaskina er alltid åpen . . . "

A: "Lyst på en øl du også? Jaja, du får vente til møtet er ferdig for i dag, og nyte den ene."

 Misforstå meg rett, jeg gleder meg noe sinnsykt. På lørdag er det gallamiddag, Kronprins Sexy kommer og eventyr-Tiril får endelig møte mennesker hun ikke har møtt før. Hun får spise god tog-mat, og hun kommer til å endelig ha en grunn for å bare sove 4 timer pr. natt. Jeg har lagt inn finfin musikk på lille poden min (som har fått gjennomgå i det siste, og den andre spilleren er på reperasjon. Krise nummer to, bare så det er sagt. 2 GB er jo ingenting i forhold til de 50 GB jeg har på harddisken! Åååååh.)Ventemusikk:

  The bird and the bee som har en slags  "Maneater" cover av Nelly Furtado.
Haha, jeg så nå at jeg har tatt den ene prøven i søvne og fått en A, så da har jeg bare to igjen. Utrolig at jeg i det hele tatt husker hvor jeg bor, noe som apropo fører meg til krise nummer tre.

JEG MÅ FLYTTE!


Når sikringen i stua gikk før i dag ringte jeg huseieren, som hadde gruet seg stakkar ,til å si at de skal pusse opp og rive store deler av leiligheten jeg bor i (som er en del av huset deres). Det skal gjøres i sommer, så nå må jeg finne et nytt fint sted, med veranda, inkludert strøm og internett på Eik. Åååå, kan ikke noen bare investere i et stort hus, så jeg kan leie den ene delen og et annet AAA medlem i den andre! Nevnte jeg at det er viktig at det er inkludert strøm? Internett er alltids noe man kan låne pent av naboen. Er jo ikke som om det blir brukt opp akkurat.
Krise nummer fire. Jeg gikk inn på bloggen til Julia, og hun hadde laget innlegg om SNERK. Er så ekkelt det. . . .Som jeg sa, maks krise. Jeg ser på skoa mine til det ordner seg jeg.
Våryr og singel.

Wohoooo!  . . . . og faen.Bare måtte få det ut. Ikke at jeg VIL ha kjæreste, men jeg får jo søren ikke lov til å prøve å få meg en useriøs date engang før etter eksamen. Noen ganger tar konkurranseinstinktet mitt livet av meg.Jepp, der døde jeg litt inni meg. 

I do not HAVE a soul. I AM a soul. I HAVE a body.
I need you like water in my lungs.

Det var en gang en jentegjeng som samlet seg sammen i deres felles tørste for èn ting. Alkohol. Og moro, men da blir det to ting, og jeg har jo allerede sagt at det bare var èn. Nevermind. Siden de kjente noen som gikk i støttegrupper fordi de så på slike ting som et problem (alkoholen også. Mangel på moro sikkert også, men da blir det plutselig to problemer.  .) Anyways. Disse jentene lagde seg da en gruppe, nemlig AAA. Anti anonyme alkoholikere. Deretter startet de en skjult lukket gruppe på facebook. Torsdagskvelden kom, en event hadde blitt lagt ut på den hemmelige siden, og hos Maria skulle vi samles. Jeg VET jeg nå burde illustrert med bilder, men frøken Gudina og Jeeeebus, aner dere hvor mye pupper som dukker frem i løpet av en jentekveld eller? Jeg ELSKER pupper! Dere kan få et bilde uten pupper, og av meg. Marie har kameraet med det rare i alikevel.
Herlighet for noen samtaler den gjengen har også! Til slutt endte alle i en koseklump på en sofa, the best style ever. Er vel masse jeg kunne fortalt, men jeg kan ikke. Guttekvelder ble definitivt slått ned i joggeskoa av både språk og kroppsfiksering. Jeg gleder gleder GLEDER meg til neste AAA treff! Sophie og jeg gikk hjem i 3-4 tiden, og det var seint nok det. Hvertall når jeg skulle til frisøren 09.30 i dag. Ja, også skal jeg ha en eksamen i dag da. Før klokken 00.00, på den store fine internetten :D Hurra! Går nok fint det også. Nå er det tilbake til solen, kos dere masse med hele helgen! I morgen er det loppis, deretter klatring med gutta i Sandefjord. Yeah!

Edit: Vil bare understreke at AAA treffet ikke må forveksles med et vanlig cafè treff mellom jenter. Det var mer. . .hvordan skal jeg forklare det. Du vet hvordan gutter fantaserer om hvordan jenter er når de er sammen, og de har putekrig og alt det der? Det var sånn. Uten putene.
Det er aldri en mandag du ikke kan feire.

For ca 2 år siden møtte jeg ei jente som var ganske så lik meg. Glad i mat, glad i øl og glad i musikk. Bra musikk. Halvsynske gærne damer som virkelig kom kjempe godt overens. En skulle nesten ikke tro at samme dama hadde ringt meg et år før for å si at eksen hennes bare var ute etter kroppen min og som var sikker på at jeg var sendt til verden av noen som hatet henne intenst. Vi hadde store krangler, og vi gjorde absolutt ikke livet lett for hverandre, helt til vi skjønte at vi hadde minst èn ting til felles, nemlig Jan-Robert. Vi delte en flaske vin, som ble til tusen, og før vi visste ordet av det hadde en ny tradisjon startet. Mandagsfeiring. Det var harde dager på skolen dagen derpå, men det gikk jo bra. Hadde det ikke vært for feiringa så hadde jeg kanskje fått 6 i alle fag, i steden for 5. Haha, 6'er i nynorsk du liksom. Ehe.

I går tok vi opp denne tradisjonen, for hva er bedre enn å kombinere tur og øl. Vi prøvde det på lørdag også, og det ble absolutt en suksess. Vi gikk opp på Slottsfjellet, løste noen verdensproblemer, og siden jeg skulle jobbe med skoleopphater (skoleoppgaver, men ordlisten på telefonen vet bedre) så holdt det med et par øl. Trodde jeg. 5 øl og en flaske boblevin senere var klokken 04.00, og jeg skjønte at det kom til å bli lite oppgaver gjort den kvelden. Lite skole i dag også, heldigvis var det ikke så farlig. Vi tok noen finfine bilder, og man kan jo ikke si noe på humøret i dag :D
Smil. SMIL SA JEG!

Jada. Så. Neida.

I dag så jeg en katt ta selvmord, true story. Hoppet fra en veranda i 3 etg, rett ned på asfalten. Siktet seg rett inn på fortauskanten gjorde den også. Skills, no doubt. Innekatter gjør visst det noen ganger, visket noen meg i øret. Jeg og Sophie så på menneskene som samlet seg rundt den, dypt fasinert begge to. Var flere mennesker rundt katten enn det er når noen har blitt påkjørt skal jeg si deg. Vi ble litt emosjonelt påvirket begge to, men når begravelsesbilen kjørte forbi stedet ble det litt komisk.


Vel, her er t-shorta. Fine fine tingen.

Jeg har en i hvit også, loosefit og stor, men den tar jeg først på meg når jeg vil at dagens buffet-fangst skal forlate åstedet.


*Tumtumtuduuuu* (Pausemusikk, ble distrahert igjen.)Sånn, nå fikk jeg untagga meg på noen facebook bilder også. About time. Trivselsvekta fra 2006/2007 trenger ikke å bli kommentert mer enn nødvendig. Ha en god helg folkens, på meg blir det skoletingtang, men jeg har utrolig lyst til å dra på nye eventyr snart! møte nye mennesker og alt det der. Eventyr-Tiril har vært i kjedelig stuck-in-one-place-land litt for lenge.

Fact: Tastaturet mitt sluttet å virke før i dag. Jeg fikset det, for jeg trenger ingen andre. (JO, JEG GJØR DET!)

Æiprill æiprill

Tusen takk for fine "Lykke til" altså, herlige menneskene. Jeg kan nå informere om at  nyere forskning viser at man trenger mer enn 3 timer med søvn for å faktisk huske det man har lest før en prøve. Thought you might want to know that. Nyere forskning viser også at det er lurt å begynne lesingen senest en uke før prøven, ikke tidligst et par dager før. Jeg har gjort masse andre oppgaver denne uka, og jeg har blitt så stresset at jeg har fått utslett på haka! Snart er det eksamen også. ååååh.

Aaaaaanyways. Jeg fikk fin t-shorte i i posten i dag igjen. Blir vel et bilde en av dagene :D Den er såååå fin i alle fall. Sånn, til å være svart med hvit skrift. Den er så bra at den lurte til og med tollmenneskene! Jadda. Så.  .. neida. Fint å se menneskene på gruppa mi igjen også. Alltid en viss sjarm ved "Ikke i dag Tiril. Vi er ikke helt der" når jeg smiler og ønsker dem en god morgen. For å si det sånn, om jeg en dag ikke hadde "vært helt der" så hadde jeg tatt i mot en lykkeønskning om en god morgen altså. Eller bare svart med et vanlig "Hei." Det går jo også ann. Men, om de vil ha en teit morgen, som sakte men sikkert går over til en teit dag, så dem om det. Eller.  .  jeg synes jo det er litt morsomt, sånn egentlig. Synes de er ganske så artige faktisk, så jeg gledet meg litt til å begynne på skolen igjen. Ikke mye, men litt. Neh, nå er det leggetid.

Skulle gjerne fortalt en vits her, men jeg gidder ikke.

MEN JO! JEG VAR HOS PAPPA I DAG! Minisøster Anna var så søt at dere aner ikke, men et lite eksempel kan dere få, for Anna hadde nemlig plukket en søt liten krokkusblomst som sto enslig i et shot-glass i vinduskarmen. Plutselig ser hun på den og da skjer følgende samtale :


Anna:
'Oi, se! Nå er den død. '
*Tar ned blomsten*
'Jeg må gi den nytt vann. '

Pappa:
'Men Anna, der hvor du plukket den blomsten ligger fortsatt røttene dens, så det kommer til å vokse en ny krokkus der.'

Anna:
*Tar blomsten i håndflaten, trykker fingrene godt rundt blomsten og åpner handa igjen.*
'Sånn, er den død-.'


Jeg ler så hardt av det lille vesenet der!

Ønsk meg lykke til

Stå opp

Skole

Vente

Prate med Cecilie

Lese til prøve

Simulator (2 grupper a 15 mennesker trodde de skulle ha det i dag, 2 personer møtte opp.)

Lærte å sette kurs i elektronisk kart

Kjøre båt  (les; pc spill, kinda in a way.)

Hjem

Dusje

Ta på klær

Leste til prøve

Lese til prøve

Oh! Eivind!

Lage mat (Flesk i duppe. . .nomnom. Fortært kumelk for første gang på . . . .siden i fjor?)

Eivind.

Lese til prøve

Hva gjorde jeg igjen?


Oh! TE!
Prøve å lese til prøve (kl 01.15)

Sugd inn i internett

Fant fin sang


Lese til prøve (02.30)


Blogge


Se på boka

Gi opp.Litt moro skal man ha i hverdagen


Cuddling partner du liksom.

Etter at JR sa "jeg tror du får napp på den" (ref. denne søknaden) , så kom jeg på at det har jeg jo ikke tid eller lyst til å forholde meg til . Nei, får legge ut ny søknad etter 3 juni. Uansett, 4 juni er forbeholdt Eivind, for da har en av oss tapt veddemålet "Operasjon: Finner Tiril seg en ny gutt i eksamenstiden?". Jeg veddet imot. Jeg har steinkontroll!SE PÅ DEN KONTROLLEN!

Men se nå! Se på meg!

HÆ?Nydeligste sangen :D
Noen ganger har man behov for å gi oppdateringsmeldinger, noen litt finere enn andre ♥

Her favourite color is shiny

Velkommen til dette innlegget, som så fint blir om ting jeg samler på, og om bokhyllen min.
Vi begynner med ting jeg samler på:
Skinnende ting som blinker i sollys:


God rødvin (periodesamler):

Disney kakebokser:

Gamle tekanner:
Komplimenter:

(Bilde utilgjengelig)

Jeg har forresten drømt om Gert Nygårdshaug og bøkene hans i det siste, og etter at jeg leste siste delen av Solfiolinen/Alkymisten i går, så skjønner jeg jo nå hvorfor jeg liker bøkene hans så godt! :
Yeah, I know!


Vel, da kan vi jo fortsette til bokhyllen, og dagens spørrelek er "gjett to yndlingsforfattere":Så over til diverse snadder (og ja, jeg samler på sjokolade også. Så mye at jeg får en ny boks i måneden):
Jeg samler også på gode venne-stunder, slik som:

Tirsdagskveld med Line og et par cider på delings.

Onsdagskveld med Kira, mennesker, naboen uten kjøkkengardin og en flaske vin.

Mamma sin mat på en torsdagskveld, og hennes svigermor som sier "a moment on the lips, a lifetime on the hips" til meg i det jeg tar kakestykke nummer 2. "Mer å ta i, mer å være glad i" sa jeg, etterfulgt av "hips don't lie". Skulle ønske jeg hadde klart å spise opp hele. . .


Nå er det kvelden her, så ha det bra alle sammen :D Hurra for påske!
hits