april 2009

Kjære mennesker

Tiril er for tiden ute av drift. Legg igjen en beskjed så kommer hun tilbake til deg så fort som mulig.

 

Takk. 

 

 

Å herrejemini med sukkerspinn på!

Om noen dager skal jeg sende inn søknaden på skoler, og jeg er livredd. Det er en god-livredd følese, mye bedre enn når man har mareritt om at noen skal bryte seg inn i leiligheten og man akkurat rekker å låse døra. Dette er vel en mer bryte seg ut av livet opplevelse, og prøve å komme ut før noen lukker døra. Jeg er utrolig spent, for jeg aner ikke akkurat hva jeg skal det neste året. Ikke minst de neste 3! 3 år er 1095 dager det. Når man ser på bare tallet virker det ikke så stort, eller lenge, men det er jo faktisk det! Bare tenk på alt det du har gjort bare i dag. Eller hva du kunne ha gjort. Jeg har jobbet hardt de siste 3 årene, og jeg kan ikke si at jeg føler det har vært alt jeg noen gang har ønsket meg. Det har vel helt ærlig gått mer opp og ned i kjærlighetslivet, enn noe annet. Men det kommer det alltid til å gjøre. Singel eller kjæreste, kjærlighetsliv er det alltid. I dag fikk jeg litt panikk når jeg skulle fylle ut søknad skjemaet, for de jævlene har satt opp en liste over de 20 mest brukte søkeordene. Plutselig satt jeg der å tenkte "hm, økonomi og administrasjon ja, det vil jeg. Næmmen se, kan jo søke jus også her jo! Og politi, det hadde sikkert vært moro, Norge trenger flere sånne. Oi, se her! Arkitekt! Eller hva med tannlege?" Joda, så kom jeg på at jeg egentlig ikke er så stor fan av andre sine tenner, men at arkitekt hadde jo sikkert vært hendig siden jeg vet akkurat hvordan hus jeg vil ha, men jeg tror ikke jeg er så flink til å finne ut hva andre vil ha. Hva vet jeg. Egentlig vil jeg bare lese og skrive bøker, men det blir ikke mye mat på bordet av det. Men da har jeg en plan om jeg skulle vinne i lotto i alle fall! Jeg går for økonomi jeg, så vet jeg at jeg i alle fall har styring på noe når jeg blir diktator.picture 64e
It is

Det er en SÅNN dag. En dag hvor jeg angrer på alt jeg har utsatt, og hvor siste frist er like om hjørnet. Sånne dager har jeg hatt så mange dager før, og jeg vet at nå, NÅ skulle jeg ha lært. Jeg har vært mye alene hjemme i dag da, som har hjulpet litt, men ikke så mye. Visste du for eksempel at man danser veldig lett til musikk, om man først kommer borti play OG volumknappen samtidig? Joda, helt sant. Det å ha stor plass i stua er perfekte tilrettelagte forhold for denne type oppførsel. Ikke bare det, men jeg har sølt godteri i tastaturet i dag. Jeg tror det er godteri og jeg tror det er jeg som har sølt. Spaceknappen min virker ikke helt som den skal, den har en litt haltende funskjon nå rett og slett.

Nå skal gleder jeg meg til i morgen, hvor jeg skal leke med Cecilie og Kira! Det er kickoff på påskeferien det. Resten av ferien skal jeg lese bøker og kose meg. Hell Yeah! Må legge ut denne her fra en av de beste dagene forresten. Jeg er elsket, og hvem vil egentlig være A4 uansett.
Image and video hosting by TinyPic

Prinsesse vil-ut-og-reise

Jeg vil reise. Nå. Hvorsomhelst, og gjerne alene. Instruksjonene er enkle. Du gir meg en togbillet og jeg drar. Med litt lommepenger også så har du sikret deg en plass i min religions himmel. Helt sant! Instant Karma.  Aller helst vil jeg fly, men det kan man jo ikke bare gjøre uten øvelse. Hver gang jeg prøver å fly, så detter jeg rett ned igjen. Uten unntak. Det går nok en eller annen gang, men før det så vil jeg til Amsterdam, Frankrike og Belgia. Jepp, dit vil jeg!

ed


hits