februar 2010

Whoopwhoo . . .

Helgen ja, den har vært bra! Martin fikk besøk fra hjemlandet (Jessheim) og vips så var det fest både på fredag og lørdag. I dag har jeg sovet veldig lenge, så det kvalifiserer nesten til koma. Fylleangster har blitt rettet opp i og jeg har tilbringt stort sett hele kvelden hos besten, Eivind. Eivind var veldig snill, og la ikke engang litt skjul på at han var forkjølet, så vi var på ca samme nivå. Det ble junk og film, og i løpet av mine første 5 minutter inne i stua ble også alle nachoene han hadde stående på bordet konsumert også, etter et litt forsiktig "Er de spiselige?" Det ble ingen bilder fra verken helgen eller hos Eivind, noe som er like greit. I dag føler jeg meg som usminket slakt, og kroppen oppfører seg deretter også. Kanskje like greit at hele familien min glemte å be meg i familiebursdag i dag. Var til og med min sjokoladefontene som de brukte! Makan. Auby'er, alle er jo like vimsete. Pappa prøvde nettopp å tipse meg om at jeg kunne jo måke taket på garagen til farfar, men jeg tror ikke det var for at jeg skulle føle meg noe bedre... Jeg klarer jo ikke å måke min egen oppkjørsel engang. Huseieren fresa hele oppkjørselen min i dag, slik at jeg fikk akkurat plass til min søte lille bil. Det gjorde virkelig dagen min, for jeg blir så våt når jeg må gå med snø opp til lårene for å komme frem til bilen min, som nå har stått hos naboen en uke. Wops.

Vel, dere kan jo få et bilde fra den gangen jeg i alle fall følte meg sånn passe oppegående:
Dere kan jo egentlig bare se for dere det motsatte . . .


Skole i morgen! Jeg gleder meg litt jeg altså. Mwihi.


HjerteLast.fm and coffee.


Whoopwhoop!

Nå har jeg tatt den obligatoriske 'sirkle internett på èn time mens jeg egentlig burde gjort noe annet' -runden, jeg har laget meg et stk te, spist et stk sjokolade (fordi jeg kan), og jeg skal snart hoppe meg bortover veien for å trene og for å tippe vikinglotto. Jeg kan jo ikke la det stakkars tippekortet bare ligge der og føle seg ubrukt! Det hadde ikke vært rettferdig for noen av oss. Jeg vurderer å ta inn posten også, men det glemmer jeg jo alltid uansett. Er litt søtt å se hvordan de danderer posten min for å få plass til litt til. Posten min består stort sett av reklame, og om posten skal få 700 kr året for å stappe sånn drit nedi der så skal de jammen få jobbe for det også! (Sa hun så sympatisk hun kan. . . nesten. Joda. Neida.)

Skal sies at jeg koser meg med Last.fm'en min også, så om du vil vurdere ihjel musikksmaken min, så har du den der. Er ikke så mye av den litt mer kraftigere kosten som pleier å nå mine ører der, men mer min 'være glad og lykkelig på en fin sky av ignorance' musikk.

OHOHOHOH! Jeg har også funnet den perfekte festivalkjolen! Fant den ho denne søte damen, og den er fra Etsy.  Behold!Da har dere en viss oversikt over meg i dag. Ha en finfin dag, godtfolk :D

It's one of those days.

Jeg har lyst på lovehearts, Elisas potetgull og sjokolade.
Jeg startet dagen min med 2 ibux og en paracet, fordi jeg har tannverk.

Doh!

Jeg er også snødd inne, så må snart ut å ta i et tak. Eller 500. En kamerat sa "neeeeeeeida, kommer ikke noe mer snø enn det har kommet nå, vettu" her om dagen, så jeg lurer på å tvinge han til å gjøre det. Mwihi. Well, so long.

Something something

Han kunne så mye, han derre George.

"Your worst enemy, he reflected,
was your nervous system.
At any moment the tension inside you
was liable to translate itself into some
visible symptom."

George Orwell; 1984


even artichokes have hearts.

Nå er det mye jeg ikke har fortalt dere! Skal me sjå.

Jeg var hos Eivind forrige onsdag, hvor vi spiste pasta carbonara a la Tiril og så på tv. Det innebar selvfølgelig mye jabbing, og jeg priser meg lykkelig over å ha en bestevenn som er like fantastisk interresert i sunt kosthold som det jeg er. Fra å ikke ha noe særlig annet til felles enn hormoner på avveie for ti år siden, har vi sannelig blitt likere og likere med åra. . . og det liker jeg. Jeg husker derimot ikke hva jeg gjorde på torsdag og fredag, men det var sikkert moro. På lørdag var det 80-års lag for farmor, og vi var på et hotell i byen. Der ble det servert kina-mat av alle ting, og pappas hjemmelagede karamellpudding. Det var absolutt stas. Hey! Dette har jeg jo bilde av! Vent litt. . . .


-


-


-
Der ja!

Maten til Eivind og meg.

Fra venste: Mann fra familien, onkel Audun, pappa og farfar.
Ida min.
Gamlingene sjæl. Farfar insisterer på at han ikke blir eldre enn 83 år, og han blir 84 om
ikke så veldig lenge, så får håpe på at også han kan ta feil ;)

Fine tanten min. Du kan se at hun heter Solfrid, gjør du ikke?


Dette er meg og min 9 år eldre stemor.
Oh, øredobbene fikk jeg av tanten min over her.


Good ol'daddyo.

Fineste familien min. Ikke på den måten at den er finere enn mamma-siden altså, bare at den er sånn finfin på en fin familiemåte. Skjønner? Jah. . . so, anyways. På lørdagskvelden kom Line-fine, og vi drakk vin til sene natten, lagde eple-mojito og spiste fine sunne sjokoladen. By the way, er det flere enn oss som har spist Xocai sjokkis med den konsekvensen at de ikke har blitt fyllesyke? Har aldri vært i så god form etter rødvins pimping jeg altså.  Vel, nu er det dags for meg å lese til skipsteknikk-prøve. Jeg burde jo sett at det var i dag jeg kom til å gjøre alt annet som er kjedelig, som å ta all oppvaska, vaske klær, henge opp klær, vaske gulv for hånd med klut, osv. Åjadda, I did it! Nå er det Raga Rockers på fyll guffe her, så sees vi snart igjen. Lover! (Lesekvelden er enda ung. . . )Gullkorn fra en 4 åring.

Dagens fra Anna: Ah, Ida har det så rotete på rommet sitt. Ånei, hun har glemt lua si! (Den ligger på gulvet ogIda hadde nettopp dratt på tegneskolen.) Åh, hun visste sikkert ikke hvor den var engang.
Anna er evig morsom :)

Om jeg noen gang igjen skal ha dyr- - - -


 


FISH-HANDBAG


Hah, endelig noe som ikke kan bli påkjørt! (Dette inkluderer velting, bare så det er sagt.)

I put the in lazy.

Hei!
Vil du vite hva jeg har gjort i dag? Anyways, det skal du vettu, det er jo derfor du er her!
Vel, for det første. I går var jeg så veldig veldig flink som tok av sengetøyet før jeg dro til mor og Tor, men når jeg kom hjem var jeg så veldig veldig trøtt at jeg gadd ikke å ta på nytt. Det resulterte i at jeg våknet opp i stua i dag. Åjadda, I put the        in lazy. Jeg fant ut at jeg trengte den ekstra snooze-halvtimen til skikkelig søvn, og det funket bra. Kom 10 minutter tidligere som vanlig uansett, men fortsatt 10 minnutter mindre fresh enn ellers. Haha, fresh på morgenen. Som om det har skjedd det siste året! (Eller 15. . ).  Siden det var en 9 timers dag så tok jeg med meg hjemmebakte knekkebrød fra min flotte stefar;

Ikke han! Herreguuuud. . . .

Men han!


. . . . og det holdt meg mett og glad hele fine dagen, og ja, det har vært en fin dag. Vi lærte masse både i lastebehandling og i navigasjon (mestringsfølelse, wohooo! Det var på føkkings tide,)  men ikke så mye i fysikken. Fysikk er litt sånn. . .blah. Halve timen gikk til at læreren (som kan det meste av det meste av sånne nerdete nerde ting) ikke klarte å trykke på verken mikrofonknappen eller på volumknappen, så vi var de heldige lyttere av pipe og skvike lyder i en god time. Forferdelig time mener jeg. Ellers i dag kjøpte jeg bladet Iform på butikken, for så å komme hjem og se at det lå i postkassa mi (jadda, så . . . ), og da var det tilbake for å få igjen pengene mine, så jeg kjøpte kylling til lunsjen min i morgen i steden. Jeg har også laget knekkebrød, fundert over både lastebehandling og astronomisk navigasjon (azimuth og rettvisende peiling og slikt vettu. Much fun. ) Jeg har rocka litt med rockeringen min, tatt 1,5 pushups (sinnsykt støl i kvistane mine!) og stirra litt i veggen. I morgen blir det quiz med Cecilie, og på onsdag skal jeg til Eivind for å fore han med litt god mat. Det er forresten bare fordi han gidder å høre på alt jeg sier når jeg prater på både innpust og utpust.

Nej, nå er det dags. Have a good one peeps.


NATTA :D


Whooop

Disse gjør meg glad etter 9 timer på skolebenken-Disse til Tegan and Sara gjør seg ypperlige med volumet på topp og med originalene som det er litt mer fart i, men disse er litt mer 'brukervennlige' . Jupphupp./

Jeg er forelsket i Leonard Cohen forresten. Alder er bare et tall, og 70 er jo relativt langt fra 100 ;)

MihihiFordi dagen min er så fin.


Torsdag!

Må bare få med dette, for jeg var hos pappa i dag som vanlig på torsdager, sammen med Ida og Anna. Skal sies at fjortenåringen kommer med mange bra sitater, men i dag vant Anna på snart fire år.

Sitat  #1: "Om du ikke vet hvor du skal, ta alltid til venstre." Dette kom helt ut av det blå, samtidig som hun slo ut med høyre arm.

Sitat #2: "Utforsk og tenk bare fine tanker, Tiril".

Dette var rett før leggetid, og jeg fikk lyst til å bare ta med meg hele jenta hjem. Det er helt klart fine råd, og jeg skal følge de. Flaggermusene flyr forresten bare til venstre når de skal ut av hulen sin, så jeg er rimelig sikker på at det ligger noe i det.
hits