Som å ta godteri fra et barn.

Etter en lang dag lekte jeg gjemsel med lillesøster på 5 år, og jeg gjemte meg i sengen. Lille gulla fant meg utrolig nok, og begynte å synge nattasanger, og jeg sovna som en dupp! Den jenta kommer til å ha full kontroll over verden en dag.

 
Og forresten, dere vet sånn liten smågodt som ser ut som tannbørste, som er hvit og rosa? Jeg fikk en slik en til dessert av lillesøster siden hun hadde vært i bursdag og ærlig fisket seg en godtepose. Når jeg våknet igjen satt hun der med godteposen mens hun poket meg sånn lett i ansiktet, og jeg spurte om jeg kunne få én til. Greit å få rettet på det blodsukkeret med en gang, tenkte nå jeg. Samtalen gikk cirka sånn:

Anna: "Det er ikke fler igjen."
Meg: "Jo, det er jo mange flere (sier jeg mens jeg tar hånden ned i posen.)"
Anna: "Ja, men jeg har tygd på alle sammen. De var ikke så gode."

Klissete. Jeg burde jo selvsagt lært, ikke ta godteri fra små barn. Aldri. På en annen side så er jeg ei sånn ei som spiser opp andres mat. Lett. Annchi tar meg ikke med på Ikea mer, for hun får aldri ha kjøttbollene sine i fred. Eller pizzaen. Eller når vi spiser indisk. Jeg tror det er en OCD jeg har. For å si det sånn, det var flaks Sara ga meg de stekte potetene sine frivillig i dag, alle fire av dem.

Bortsett fra det gikk prøven i regelverk og lasting bra i dag, må bare øve litt på skipskonstruksjon, men det er vel bare å lage en drikkelek ut av det. Er bare student i 1 år og 3 måneder til, mener jeg! Da kunne jeg for eksempel ikke si nei til gratis øl på tirsdag heller. Lønner seg å være fast inventar på byens beste utested, ingen tvil om det. I morgen er det Motorpsycho konsert der, som jeg har gledet meg skikkelig til, og fler og fler av menneskene mine henger seg på. Det kommer til å bli episk, håper ikke fylle-Tiril føkker det til,siden jeg vil ha det med meg jeg også.

Fikk bompa borti nye-Eivind og Christoffer på skola i dag også, og ble plutselig et par timer lenger. Eivind flytter til høsten, så all tid er kvalitetstid, hvertfall siden jeg ler så jeg får vondt i ribbeina. Dette er da Eivind, rimelig fornøyd med å være på gruppe med Chris, som faktisk gjør oppgaven deres.Så altså, det jeg skulle si er at det er ikke så veldig mye spennende som har skjedd, men det er det sjeldent det faktisk skjer. Fant en ullsokk da, men nå finner jeg ikke den andre som hører til. Det er vel det.

5 kommentarer

Sara

04.03.2011 kl.11:42

hurra! :D

Christian

05.03.2011 kl.09:03

Hei!

Takk for fine bloggen! Du tar utrolig mye vakre bilder. :)

Håper du hadde en god konsert! Hvilke låter spilte Motorpsycho?

Skal se dem på Rockefeller i kveld, også er jeg så utrolig spent på hva jeg kan forvente... Har sett dem 8-9 ganger før, men det er stadig låter jeg drømmer om å få oppleve live - spesielt "Psychonaut" fra Trust Us og "Heartattack Mac" fra Angels And Daemons At Play. Hørt rykter om at de har tatt frem "Lighthouse Girl" også. Hadde vært SYKT å se den! Uæh, nå skal jeg stoppe. Er som du skjønner bare veldig nysgjerrig på hva de spilte, og det er ingen på MP-forumet som vet.

Klem fra Christian

Tiril

05.03.2011 kl.13:06

Christian: Hei hei og tusen tusen takk! De spillte mye forskjellig altså. Nothing to say og mye nye greier. Blanding av de skikkelig lange og fine, til go'rocken. Var fantastisk konsert og jeg kosa meg stort! Du kommer til å ha en nydelig opplevelse på Rockefeller, konserten varte kjempe lenge og fører til euphoria :D

Sofsen

09.03.2011 kl.14:47

Haha. Love it. De tannbørstene smaker piss, da.

Tiril

10.03.2011 kl.00:32

Sofsen: Ah, takk! De smaker litt e-stoffer, men det er nostalgien som sitter igjen i meg som gjør de gode, tror jeg.

Skriv en ny kommentar

hits